Veles - Agentie imobiliara
 
Home PageDespre noiAdauga cerereAdauga ofertaContact
English English
ApartamenteCase/VileBirouriSpatii comercialeSpatii industrialeTerenuri
     

Despre noi « Inapoi


De ce VELES?

... pentru experienta noastra:
Infiintata in 1992 ca o companie de intermedieri, firma VELES acopera la ora actuala toate domeniile activitatii imobiliare:
• tranzactii imobiliare si consultanta
• constructii, amenajari interioare
• administrare proprietati imobiliare

...pentru profesionalism:
In timp ne-am specializat prin absolvirea cursurilor de specialitate:
• cursuri de agenti imobiliari
• tehnici de vanzare
• tehnici de negociere
• CIPS (Certificare internationala)

...pentru eficienta:
Economisiti timp si bani apeland la specialisti

...pentru ca, asa cum deja Dumneavoastra stiti, din 1992 "NOI SUNTEM PROFESIONISTII DE CARE AVETI NEVOIE"

De ce ROMANIA?

Romania (238,391 km2 or 91,843 sq miles) este situata in Sud-Est-ul Europei Centrale, in Nord-ul Peninsulei Balcanice, avand o populatie de aproximativ de 21,5 milioane locuitori. Teritoriul Romaniei este traversat de Dunare (al doilea fluviu ca lungime din Europa 2860km) pe o intindere de 1075 km si are tarm la Marea Neagra pe o lungime de 193,5 Km. Pe teritoriul Romaniei, Dunarea se varsa in Marea Neagra prin cele trei brate Chilia, Sulina si Sfantul Gheorghe formand o delta vasta, declarata patrimoniu mondial UNESCO. Muntii Carpati formeaza un inel incomplet in centrul si nordul tarii oferind vizitatorului peisaje de vis .
De ce BUCURESTI?
Capitala tarii - Municipiul Bucuresti are o suprafata de 238 km patrati (0.8 % din suprafata Romaniei); constructiile ocupa 70 % din Bucuresti; populatia Bucuresti-ului este de 1,93 milioane de locuitori.
Întemeiata în anul 1459 de catre Voievodul Vlad Tepes (zis si Vlad Dracul), localitatea îsi ia numele de la ciobanul BUCUR, nume derivat din cuvantul "bucurie". Orasul este asezat in zona de S-E a Romaniei in Campia Romana si este traversat de raurile Dambovita si Colentina. Raul Colentina formeaza o salba de lacuri naturale dintre care cele mai importante au o suprafata aproximativa de 43,5 Ha luciu de apa. Lacurile cele mai importante din oras sunt inconjurate de parcurile Cismigiu, Herastrau, Tineretului, Pantelimon.

In orasul Bucuresti sunt 50 de muzee intre care Muzeu National de Arta, Muzeul de Istorie si Arta, Muzeul Taranului Roman, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Muzeul Militar National, Muzeul Cotroceni, Muzeul Satului, etc; unele dintre aceste muzee sunt gazduite de Palate cu arhitectura deosebita (Palatul Regal, Palatul Sutu), ele in sine fiind valori nationale.
In Bucuresti sunt 29 de teatre si institutii muzicale (Opera, Opereta, filarmonici si orchestre simfonice, teatru muzical si de estrada, teatru popular), 4 biblioteci nationale, circ de stat.
De asemnea cladirile care gazduiesc universitatile bucurestene au o arhitectura deosebita.
Unul dintre cele mai importante obiective turistice ale orasului si care se gaseste in zona centrala este Curtea Veche (fostul Palat Voievodal) .
Bucuresti-ul este denumit Micul Paris datorita arhitecturii care-l recomanda ca unul dintre cele mai frumoase orase din Europa. Cladiri deosebite sunt in toate zonele orasului: Cercul Militar, Banca Nationala, CEC-ul, Institutul Astronomic, si Biblioteca Institului Astronomic, Arcul de Triumf, Hotel Continental, Biserici, vechiul Palat al Parlamentului.
In Bucuresti-ul zilelor noastre, s-au construit multe cladiri de birouri, hoteluri si multe dintre cele vechi au fost restaurate. Dintre cladirile "comuniste" se remarca prin dimensiunile sale Palatul Parlamentului
Orasul are in vecinatatea sa localitati deosebit de interesante: Mogosoaia, Otopeni, Pipera, Tunari, Stefanesti, Voluntari, Popesti Leordeni, Cernica, Berceni, Jilava, Domnesti, Rosu, Chiajna, Chitila. Aceste localitati au avut o mare dezvoltare in ultimii 15 ani: prin oferta vasta de terenuri; in aceste zone au aparut parcuri rezidentiale, industriale, logistice si comerciale.

Toate localitatile mentionate beneficiaza de aceleasi utilitati ca si orasul Bucuresti si sunt amplasate la o distanta mai mica de 15 km.

In Mogosoaia poate fi vizitat Palatul Brancovenesc inconjurat de parc si asezat pe malul lacului Mogosoaia.
In apropierea Bucurestiului exista Padurile Snagovului declarate rezervatie naturala in suprafata de peste 100 de ha si 10 ha luciu de apa al lacului Snagov, lac care este sub ocrotirea statului.
Caldarusani, Buftea, Buciumeni, Pantelimon, Cernica sunt alte zone in care lacurile si padurile ocupa suprafete importante (aproximativ 5.500 hecatare de apa).
De asemenea Bucurestiul are o gradina botanica si o gradina zoologica.

Cele mai frumoase si mai scump vandute zone ale orasului sunt: Primaverii, Aviatorilor, Zona Capitale, Dorobanti, Cotroceni, Universitate.
In aceste zone constructiile preponderente sunt reprezentate de vile vechi cu arhitectura deosebita.

Atentia investitorilor a fost concentrata in ultima perioada de timp catre aceste zone sau spre zonele limitrofe ale orasului unde suprafetele de teren ample ofera posibilitati nelimitate.

Cautare

 Vanzari  Inchirieri
ZonaPret €/$    

ID  
Noutati


2004 Veles - agentie imobiliara
Designed by Media Concept
Designed by:
Media Concept